سایت های شرکتی, سایت های فروشگاهی, سایر سایت ها, طراحی سایت

چرا باید در طراحی سایت از وردپرس استفاده کنیم؟

چرا باید در طراحی سایت از وردپرس استفاده کنیم - کلیک زرد

در این مقاله قصد داریم به این موضوع بپردازیم که چرا از وردپرس برای طراحی سایت استفاده میکنیم؟ علت محبوبیت وردپرس چیست؟ راه اندازی سایت با استفاده از وردپرس راه بهتری است یا کدنویسی؟ چرا امروزه همه از وردپرس استفاده می‌کنند؟ و… برای پاسخ به این سوال ها ابتدا باید گفت که امروزه بیش از یک سوم سایت های دنیا با استفاده از وردپرس طرحی شده اند و این نشان از قدرمتند بودن  وردپرس است.ضرورت استفاده از طراحی شما را به موفقیت نزدیک تر میکند. بهتر است در مورد وردپرس مطالعه ای داشته باشیم و با امکانات آن آشنا شویم. با مطالعه این مقاله به این نتیجه میتوان رسید که برای خرید سایت وردپرس گزینه خوبی است. شما میتوانید سایت های مختلفی را در انواع سایت های فروشگاهی، سایت های شرکتی، سایت های گردشگری و… خریداری کنید و از آن ها لذت ببرید.

وردپرس چگونه ابزاری است؟

وردپرس یک CMS (Content Management System) بسیار حرفه ای است که امروزه بیش ترین استفاده را بین سیستم های مدیریت محتوای دیگر دارد. منظور از CMS یک سامانه مدیریت محتوا است که به شما امکان این را می‌دهد که بدون کدنویسی و با استفاده از آن سایت خود را بالا بیاورید. وردپرس یک سیستم متن باز است که ابتدا به صورت گسترده ای مورد توجه وبلاگ نویسان قرار گرفت ولی پس از متن کوتاهی مورد توجه همگان قرار گرفت. امروزه تعداد افزونه ها و پوسته های وردسی به قدری زیاد است که هر نوع سایتی را میتوان با استفاده از وردپرس بالا آورد.

سیستم های مدیریت محتوا

سیستم های مدیریت محتوا - کلیک زرد

وردپرس فقط یکی از سیستم‌های مدیریت محتوا است و در کنار آن، سیستم‌های دیگری نیز وجود دارند که به صورت گسترده استفاده می‌شوند. برخی از این سیستم‌های مدیریت محتوا شامل جوملا، دروپال، اکسپرشن انجین (ExpressionEngine) و وبلاگر (Blogger) هستند. هر یک از این سیستم‌ها ویژگی‌ها، قابلیت‌ها و محدودیت‌های خاص خود را دارند و انتخاب بین آن‌ها بستگی به نیازها و الزامات پروژه شما دارد. هر سیستم مدیریت محتوا می‌تواند به شکلی مناسب و حرفه‌ای در طراحی و مدیریت سایت شما مفید باشد.

علت محبوبیت وردپرس چیست؟

علت استفاده از وردپرس در طراحی سایت: سادگی استفاده، انعطاف‌پذیری بالا، جامعه فعال و حمایت منظم، بهبودهای امنیتی مداوم و قابلیت سفارشی‌سازی وسیع، به یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های مدیریت محتوا تبدیل شده است. کاربران با این امکانات، به راحتی می‌توانند وبسایت‌های خود را طراحی و مدیریت کرده و نیازهای خاص خود را برآورده کنند. با توجه به این مزایا و امکانات، محبوبیت و استفاده گسترده از وردپرس در سراسر جهان دلیل استفاده از وردپرس در طراحی سایت قابل فهم است.

سایت هایی که میتوانیم با وردپرس راه اندازی کنیم

با استفاده از وردپرس در طراحی سایت، می‌توانید انواع و اقسام وبسایت‌ها را راه‌اندازی کنید. از جمله انواع وبسایت‌های شخصی، وبلاگ‌ها، فروشگاه‌های آنلاین، سایت‌های خبری و رسانه‌ای، سایت‌های شرکتی و صنعتی، سایت‌های آموزشی، انجمن‌ها و جامعه‌های آنلاین، و حتی سایت‌های دولتی و سازمانی. با توجه به انعطاف‌پذیری بالا و قابلیت سفارشی‌سازی وردپرس، شما می‌توانید وبسایتی را با دقت به نیازهای خاص خود طراحی و تنظیم کنید.

همچنین، وجود هزاران پوسته وافزونه‌های متنوع در اکوسیستم وردپرس، به شما امکان می‌دهد تا ظاهر و عملکرد وبسایت خود را به طور کامل تغییر دهید و به سلیقه‌ی خود شخصی‌سازی کنید..

مهم ترین مزایای وردپرس

مهم ترین مزایای وردپرس - کلیک زرد

1. یادگیری و استفاده آسان تر

وردپرس یک محیط بسیار زیبا و حرفه ای دارد در عین حال که محیط پیچیده و سختی ندارد! به همین دلیل یادگیری و استفاده آن نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا ساده تر است. پیشخوان وردپرس محیط سخت و پیچیده ای نیست و با کمی تمرین و تکرار بیشتر میتوانید به محیط آن تسلط کافی پیدا کنید. حتی قالب سایت خود را می‌توانید از بین چندین قالب رایگان موجود انتخاب کنید و نصب کنید.

۲. محیط امن

همیشه هکرها به دنبال یافتن راه های مختلفی برای ورود به سایت شما هستند، وردپرس تا حد زیادی امنیت خوبی برای شما به ارمغان می‌آورد. البته شما خودتان هم می‌توانید امنیت سایتتان را افزایش دهید. برای این کار می‌توانید از افزونه های زیادی اعم از افزونه های iThemes Securiy استفاده کنید.

3. انعطاف پذیر بودن وردپرس

وردپرس انعطاف پذیری بالایی دارد و شما با استفاده از وردپرس در طراحی سایت می‌توانید سایت های مختلفی اعم از فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و… را راه اندازی کنید. همین طور با استفاده از وردپرس می‌توانید یک شبکه اجتماعی نیز طراحی کنید. وردپرس یکی از منعطف ترین سیستم های مدیریت محتوا است که میتوانید از آن استفاده کنید.

۴. هزینه کم تر نسبت به سایت های برنامه نویسی شده

یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت وردپرس این است که راه اندازی سایت با آن به هزینه خاصی نیاز ندارد و شما با کم ترین هزینه می‌توانید سایت خود را بالا بیاورید درحالیکه برای بالا آوردن سایت با روش برنامه نویسی به هزینه خیلی زیادی نیاز است و برنامه نویس عموما هزینه زیادی را برای برنامه نویسی سایت به شما پیشنهاد می‌دهد. در حالیکه اگر به سراغ طراحان سایت های وردپرسی بروید، با کم ترین هزینه و شاید یک سوم هزینه پیشنهاد شده به روش اول، بتوانید سایت خود را راه اندازی کنید

5. عدم نیاز به کدنویسی

وردپرس هیچ نیازی به نوشتن کد ندارد، شما میتوانید به راحتی و بدون نیاز به کدنویسی، یک صفحه یا پست وبلاگ ایجاد کنید، رسانه های مختلف در صفحات خود قرار دهید و محصولات خود را اضافه کنید. برای این کار شما هیچ نیازی به کدنویسی و استفاده کردن از ابزارهای مختافی برای ویرایش Html ندارید.

6. سئو خوب

وردپرس کدهای بسیار تمیز و ساده ای دارد، همین امر سبب شده است که موتورهای جستجو توجه ویژه ای به این امر داشته باشند و آن را ایندکس کنند. همچنین شما باید علاوه بر اینکه وردپرس خود برای سئو مناسب است، روی سئو سایت خود نیز کار کنید و فقط به این مورد که وردپرس سئوی خوبی دارد بسنده نکنید. هر صفحه سایت یا هر پستی می‌تواند کلمات کلیدی مخصوص خود را داشته باشد که این امر موجب می‌شود که آن صفحه ایندکس بیشتری بخورد و بازدید زیادی داشته باشد. شما به راحتی اصول سئو را می‌توانید در سئو به کار ببرید و پیشرفت خود را در آن مشاهده کنید.

7. تعیین دسترسی برای کاربران

با استفاده از وردپرس می‌توانید برای کاربران سطوح دسترسی مختلفی تعیین کنید و برای کسانی که در سایت شما تولید محتوا و وبلاگ نویسی انجام می‌دهند یا کسانی که گرافیست سایت شما هستند و..، سطح دسترسی مختلفی تعیین کنید. سطوح دسترسی در وردپرس انواع مختلفی دارد اعم از نویسنده، کاربر، مشترک، طراح، سئوکار و … که با توجه به نیاز خود میتوانید برای هر کاربر دسترسی های مختلفی تنظیم کنید.

هزینه استفاده از وردپرس در طراحی سایت

۳. انعطاف پذیر بودن وردپرس - کلیک زرد

هزینه استفاده از طراحی سایت با وردپرس ممکن است متغیر باشد و به عوامل مختلفی وابسته است. در زیر، عواملی که می‌توانند در تعیین هزینه طراحی سایت با وردپرس تأثیرگذار باشند را بررسی می‌کنیم:

طراحی سفارشی یا استفاده از پوسته‌های آماده

استفاده از پوسته‌های آماده در وردپرس معمولاً هزینه کمتری نسبت به طراحی سفارشی دارد. اگر شما تمامی نیازهای خود را با استفاده از پوسته‌های آماده برآورده کنید، هزینه طراحی کمتری داشته باشید.

پیچیدگی وبسایت

اگر وبسایت شما پیچیده است و نیاز به افزونه‌ها و امکانات ویژه دارد، هزینه طراحی بیشتری ممکن است داشته باشد. برای مثال، اگر نیاز به فروشگاه آنلاین، عضویت کاربران، پیام‌رسانی و سیستم‌های پیچیده دیگر دارید، هزینه بیشتری برای توسعه و پیاده‌سازی این امکانات محاسبه می‌شود.

افزونه‌ها و امکانات اضافی

اگر نیاز به استفاده از افزونه‌ها و امکانات اضافی در وبسایت دارید، هزینه طراحی ممکن است بیشتر شود. برخی افزونه‌ها رایگان هستند، اما برخی دیگر نیاز به خرید افزونه و یا اشتراک در سرویس‌های ماهانه دارند.

طراحی ریسپانسیو

طراحی ریسپانسیو، یعنی طراحی وبسایت به گونه‌ای که بر روی تمامی دستگاه‌ها و اندازه‌های صفحه نمایش به خوبی نمایش داده شود. اگر نیاز به طراحی ریسپانسیو دارید، هزینه بیشتری برای طراحی و تنظیمات لازم در نظر گرفته می‌شود.

نگهداری و به‌روزرسانی

هزینه استفاده از وردپرس در طراحی سایت تنها هزینه ابتدایی نیست. شما نیاز به نگهداری و به‌روزرسانی سایت خود دارید که ممکن است هزینه‌های دوره‌ای داشته باشد. در نظر داشته باشید که برای حفظ امنیت و به‌روزرسانی وردپرس و افزونه‌های آن، بروزرسانی‌های منمتاسفانه به دلیل محدودیت‌هایی در دسترسی به اینترنت، نمی‌توانم به‌روزرسانی هزینه‌های استفاده از وردپرس در طراحی سایت را بررسی کنم. اما به طور کلی، هزینه استفاده از وردپرس در طراحی سایت متغیر است و به عواملی مانند پیچیدگی طراحی، تعداد صفحات، نوع پوسته، افزونه‌های استفاده شده و نیازهای وبسایت شما بستگی دارد. برای اطلاعات دقیق‌تر و برآورد هزینه مستقیماً با توسعه دهندگان وبسایت یا آژانس‌های طراحی مشورت کنید. آنها می‌توانند بر اساس نیازهای شما، یک برآورد هزینه دقیقتر ارائه دهند.

کاربرد استفاده از وردپرس در طراحی سایت

۵. عدم نیاز به کدنویسی - کلیک زرد

استفاده از وردپرس در طراحی سایت، به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا قدرتمند، در انواع و اندازه‌های مختلف وبسایت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در زیر به برخی از کاربردهای اصلی وردپرس در طراحی سایت اشاره می‌کنیم:

وبلاگ نویسی

وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا متمرکز بر محتوا، به شما امکان می‌دهد تا برای وبسایت خود یک بخش وبلاگ ایجاد کنید. با استفاده از قابلیت‌های وردپرس در مدیریت نوشته‌ها، برچسب‌ها، دسته‌بندی‌ها و نظرات، می‌توانید یک وبلاگ پویا و جذاب راه اندازی کنید.

سایت شخصی

اگر نیاز به ایجاد یک سایت شخصی برای نمایش اطلاعات شخصی، نمونه کارها، رزومه یا بلاگ شخصی دارید، وردپرس یک ابزار مناسب است. از قالب‌های زیبا و آماده وردپرس میتوانید استفاده کنید. همچنین با استفاده از افزونه‌های متنوع، قابلیت‌های اضافی را به سایت خود اضافه کنید.

وبسایت کسب و کار

وردپرس برای ایجاد وبسایت‌های تجاری و کسب و کار نیز بسیار مناسب است. با استفاده از قالب‌های تجاری، افزونه‌های فروشگاهی و قابلیت‌های پرداخت آنلاین، می‌توانید یک فروشگاه آنلاین یا یک سایت شرکتی حرفه‌ای راه اندازی کنید.

انجمن‌ها و وبسایت‌های اجتماعی

وردپرس به شما امکان می‌دهد یک انجمن آنلاین، وبلاگ جمعیتی یا وبسایت‌های اجتماعی مانند شبکه‌های اجتماعی وردپرس راه اندازی کنید. بااستفاده از افزونه‌های انجمن سازی مانند BuddyPress، می‌توانید امکانات شبکه‌های اجتماعی مانند پروفایل کاربران، ارسال پیام، ایجاد گروه‌ها و بحث‌ها را به سایت خود اضافه کنید.

سایت خبری و مجله

با استفاده از قالب‌های خبری و مجله، می‌توانید یک سایت خبری یا مجله آنلاین ایجاد کنید. وردپرس امکاناتی مانند نمایش آخرین اخبار، دسته‌بندی مقالات، برچسب‌ها و سیستم نظرات را فراهم می‌کند که برای سایت‌های خبری بسیار مناسب است.

سایت آموزشی

وردپرس به شما امکان می‌دهد یک سایت آموزشی راه اندازی کنید. با استفاده از افزونه‌های آموزشی، می‌توانید دوره‌ها، ویدئوها، آزمون‌ها و سایر منابع آموزشی را به صورت سازمان‌یافته و قابل دسترسی برای کاربران خود ارائه دهید.

این فقط برخی از کاربردهای متداول وردپرس در طراحی سایت بوده و قابلیت‌ها و امکانات آن بسیار گسترده‌تر است. با توجه به افزونه‌ها و قالب‌های متنوع موجود برای وردپرس، می‌توانید سایت‌هایی با امکانات و طرح‌بندی‌های منحصربه‌فرد ایجاد کنید.

امنیت و سرعت وردپرس

امنیت و سرعت دوی ویژگی بسیار مهم در کار با وردپرس هستند. در مورد امنیت، وردپرس تلاش می‌کند تا با به‌روزرسانی‌های منظم و ارائه پچ‌های امنیتی، امنیت سیستم را تقویت کند و در برابر تهدیدات امنیتی مختلف محافظت کند. همچنین، وجود یک جامعه فعال از توسعه‌دهندگان و کاربران وردپرس، به معنای وجود یک شبکه پشتیبانی و همکاری در مورد امنیت است که بهبودهای امنیتی را تسریع می‌کند.

درباره سرعت، وردپرس با بهینه‌سازی‌های مختلف در ساختار کد و استفاده از فناوری‌های مدرن، سعی می‌کند تا سرعت بارگیری وبسایت‌ها را به حداکثر برساند. همچنین، استفاده از افزونه‌های بهینه‌سازی، کشینگ و بهبود عملکرد، به شما امکان می‌دهد تا سرعت وبسایت خود را بهبود دهید و تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان فراهم کنید.

با این حال، در هر سیستم مدیریت محتوا، مسئولیت اعمال امنیتی و بهینه‌سازی سرعت نیز به عهده شماست. با رعایت اصول امنیتی، استفاده از پوسته‌ها و افزونه‌های معتبر و به‌روز، و بهینه‌سازی مناسب، میتوانید سرعت وامنیت سایت خود را به حداکثر برسانید. استفاده از وردپرس در طراحی سایت با سرعت بالا شما را در کسب وکار موفق تر نشان میدهد

مهارت های لازم برای طراحی سایت با استفاده از وردپرس چیست؟

چرا باید در طراحی سایت از وردپرس استفاده کنیم؟ - کلیک زرد

برای استفاده از وردپرس در طراحی سایت ، مهارت‌های زیر را می‌توانید به کار ببرید:

آشنایی با وردپرس

برای شروع، باید با وردپرس و مفاهیم اصلی آن آشنا باشید. این شامل نصب و پیکربندی وردپرس، مدیریت پلاگین‌ها و قالب‌ها، مدیریت محتوا و ایجاد صفحات و نوشته‌ها است.

زبان Html و CSS

آشنایی با زبان‌های HTML و CSS برای سفارشی‌سازی قالب‌ها و طراحی صفحات وب بسیار مهم است. با این دو زبان، می‌توانید ساختار و مظهر صفحات را تغییر دهید و آن‌ها را به سلیقه خود شخصی‌سازی کنید.

قالب‌نویسی وردپرس

قالب‌نویسی وردپرس به شما امکان می‌دهد قالب‌های سفارشی را ایجاد یا ویرایش کنید. برای این منظور، باید با ساختار قالب‌های وردپرس، استفاده از تگ‌ها، توابع و فایل‌های قالب آشنا باشید.

افزونه‌نویسی وردپرس

با استفاده از افزونه‌های وردپرس، می‌توانید قابلیت‌ها و امکانات جدید را به سایت اضافه کنید یا افزونه‌های موجود را سفارشی کنید. برای این کار، باید با قالب‌نویسی وردپرس و نحوه ساختاردهی افزونه‌ها آشنا باشید.

طراحی ریسپانسیو

در طراحی سایت با استفاده از وردپرس، باید به طراحی ریسپانسیو توجه کنید. یعنی اینکه که سایت شما بر روی تمامی دستگاه‌ها و اندازه‌های صفحه نمایش به درستی نمایش داده شود . برای این منظور، باید با استفاده از تکنیک‌های CSS مانند استفاده از روش‌های شبکه و مدیا کوئری، سایت خود را به صورت ریسپانسیو طراحی کنید.

مدیریت محتوا

یکی از ویژگی‌های قدرتمند وردپرس، قابلیت مدیریت محتوا است. باید بتوانید نوشته‌ها، برچسب‌ها، دسته‌بندی‌ها و صفحات را به درستی مدیریت کنید و آن‌ها را با قالب و افزونه‌های مناسب ترکیب کنید.

امنیت وردپرس

برای حفظ امنیت سایت و جلوگیری از از دسترسی‌های غیرمجاز و حملات احتمالی، باید با مفاهیم امنیت وردپرس آشنا باشید. این شامل استفاده از رمزنگاری، به‌روزرسانی منظم وردپرس و پلاگین‌ها، استفاده از افزونه‌های امنیتی و پشتیبان‌گیری منظم از سایت است.

طراحی گرافیکی

در صورتی که می‌خواهید طراحی گرافیکی ویژه‌ای برای سایت خود داشته باشید، مهارت‌های طراحی گرافیکی مانند استفاده از فتوشاپ، ایلاستریتور و طراحی لوگو را نیز می‌توانید به کار ببرید.

بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو

بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو (SEO) می‌تواند به بهبود رتبه سایت در نتایج جستجو کمک کند. برای این کار، باید با مفاهیم اصلی SEO و استفاده از افزونه‌های SEO وردپرس آشنا باشید.

مهارت های ارتباطی

در استفاده از وردپرس در طراحی سایت، ممکن است با مشتریان و سایر اعضای تیم همکاری داشته باشید. بنابراین، مهارت‌های ارتباطی مانند توانایی گوش دادن به نیازهای مشتریان، ارتباط موثر با تیم و توانایی ارائه پیشنهادهای خلاقانه و قابل اجرا می‌تواند مفید باشد.

این فقط یک نمونه از مهارت‌های لازم برای است و در طراحی وبسایت‌ها با پلتفرم دیگری نیز مهارت‌های متفاوتی ممکن است مورد نیاز باشد.

آشنایی با بخش های پنل مدیریتی وردپرس

جمع بندی - کلیک زرد

بخش‌های پنل مدیریتی وردپرس، که به آن “داشبورد” نیز گفته می‌شود، امکانات و ابزارهای مدیریتی را برای شما فراهم می‌کند. در زیر به برخی از بخش‌های مهم این پنل اشاره می‌کنیم:

1. داشبورد

این بخش اولیه پنل مدیریتی است و بعد از ورود به آن نمایش داده می‌شود. در داشبورد، شما به طور خلاصه اطلاعاتی مانند آمار بازدید، مقالات وردپرس، نمودارها و ابزارهای دیگر را مشاهده خواهید کرد.

2. مقالات

این بخش به شما امکان می‌دهد مقالات وبسایت خود را ایجاد، ویرایش و مدیریت کنید. شما می‌توانید مقالات جدید ایجاد کنید، آن‌ها را دسته‌بندی کنید، برچسب‌ها را اضافه کنید و نوشته‌های پیش‌نویس را مدیریت کنید.

3. صفحات

در این بخش، شما می‌توانید صفحات ثابت وبسایت خود را ایجاد و مدیریت کنید. صفحات معمولاً برای محتواهای ثابتی مانند درباره‌ما، تماس با ما، خدمات و غیره استفاده می‌شوند.

4. نظرات

شما می‌توانید در این بخش نظرات کاربران را بررسی کنید و آن‌ها را تأیید، حذف یا ویرایش کنید. همچنین، امکان تنظیمات مربوط به نظرات و کنترل آن‌ها نیز در این بخش وجود دارد.

5. ظاهر

در این بخش، شما می‌توانید پوسته‌های وردپرس را مدیریت کنید. شما می‌توانید پوسته‌های موجود را تغییر دهید، ویرایش‌های سفارشی اعمال کنید، و افزونه‌ها را مدیریت کنید.

6. افزونه ها

این بخش به شما امکان می‌دهد افزونه‌های وردپرس را نصب، فعال/غیرفعال کنید و مدیریت کنید. افزونه‌ها قابلیت‌های اضافی را به وردپرس اضافه می‌کنند و می‌توانند از قابلیت‌هایی مانند فرم‌سازی، بهینه‌سازی، امنیت و غیره پشتیبانی کنند.

علاوه بر این، بخش‌های دیگری مانند لینک‌ها، رسانه‌ها، کاربران، تنظیمات وبسایت وپنل مدیریتی وردپرس شامل بخش‌های متعددی است که امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

جمع بندی

در این مقاله سعی نمودیم که مزایای وردپرس را ذکر کنیم و دلیل همه جانبه بودن وردپرس را بیان کنیم. به صورت کلی برای اینکه سایت خود را راه اندازی کنید، میتوانید از سیستم های مدیریت محتوا دیگری استفاده کنید و مطالعه ای در این مورد داشته باشید، ولی پیشنهاد تیم کلیک زرد این است که برای راه اندازی سایت خود از وردپرس استفاده کنید و از امکانات خوب آن بهره ببرید.استفاده از وردپرس در طراحی سایت در کلیک زرد شما را به قله موفقیت نزدیک تر میکند.

0 0 رای ها
امتیازدهی
guest
0 نظرات کاربران
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها